Kääpiö&suursnautserin pentuja

TILANNE 8.9.2022
Meillä on yksi uros vailla näyttelyistä kiinnostuneita perheitä . Mikäli haluat itse opetella kääpiösnautserin turkin perushuollon rodunomaisesti ja sinua kiinnostaa vielä koiraa muutamiin näytelyihin ota toki yhteyttä – keskustellaan !

Meille syntyi kuusi mustahopeaa kääpiösnautserin pentua 20.7.2022 – viisi urosta ja yksi narttu. Narttupentu ei ole myytävänä vaan jää kotiin/sijoituskotiin. Synnytys sujui loistavasti ja nopeasti , Thelma emo on luontainen emo ja hoitaa pentuja moitteettomasti. Pennut ovat pulleita ja tyytyväisiä -nyt odotamme niiden silmien aukeamista. Uroksille etsimme näyttelyistä tai muusta harrastamisesta kiinnostuneita aktiivisia koteja.
Pentujen sukutauluun voit tutustua osoitteessa
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=LV-48175/20&ReknoE=FI44938/17

Mikäli olet kiinnostunut mustahopeasta kääpiösnautseripennusta laita toki viestiä ensin sähköpostitse ja kerro millaiseen kotiin pentu pääsisi ? Kuulemme mielellämme myös millainen koirahistoria sinulla on sekä sen mitä pennulta/koiralta odotat?

 

 

 

 
 
pikkupentu

kääpiösnautserin pentu

Emme myy pentuja puhelin- tai sähköpostitiedustelujen perusteella. Pennun ostaminen Yacamas kennelistä edellyttää henkilökohtaista tutustumista ennen osto- ja myyntipäätöksen tekoa.