Jotain vanhaa, jotain uutta !

Tassupirtti on ollut olemassa jo vuodesta 2009. Tassu kertoo siitä ,että koirat ovat elämässämme tärkeässä osassa ja pirtti siitä että maaseudulla kun ollaan – pirtissä tapahtuu kaikki elämän tärkeät asiat ja sinne ovat ystävät aina tervetulleita!  Monet naurut on naurettu ja itkut itketty pirtin pöydän äärellä! Ja niin tehdään jatkossakin vaikka tässä virtuaalipöydän äärelläkin paljon yhteyttä pidetään.
Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä tunnetta kun ystävä tulee ja halaa, laitetaan takkaan tuli ja juodaan kaffet. Jaetaan kuulumiset ja ollaan varmoja siitä, että ystävyys on ja pysyy. Tähän ystävyyden rinkiin Tassupirtillä kuuluu suuri joukko monenlaisia ihmisiä ja eläimiä ! Pirtin pihalle kuuluvat kanat ja nyt niitä potpottaakin pieni parvi tilan kanalassa.
Koska elämä on kiireistä ja matkat pitkiä katamme Tassupirtin virtuaalipöytää tässä blogisivulla aina kun aihetta siihen on. Olet lämpimästi tervetullut kulkemaan meidän, Merja ja Markun sekä koiriemme ja kanojemme rinnalla näin virtuaalisestikin.